Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα
Μπορείτε να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το συνολικό κόστος της παραγγελία του και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση πιστωτικής (Visa, Mastercard, Diners και American Express) είτε χρεωστικής είτε προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως αναγνωρισμένης Ελληνικής ή αλλοδαπής Τράπεζας, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η εταιρεία μας. Η εξόφληση γίνεται εφάπαξ.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το συνολικό κόστος της παραγγελίας του και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Εθνική Τράπεζα
IBAN: GR6901102870000028760676628

Eurobank
IBAN: GR0202603170000730200298404

Alpha Bank
IBAN: GR9601405020502002002006130

Τράπεζα Πειραιώς
IBAN : GR9601725220005522092369344

Δικαιούχος: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα, θα πρέπει να επιλέξετε τα έξοδα μεταφοράς να είναι δικά σας και να καταθέσετε επιπλέον 4€ από το σύνολο της παραγγελίας σας. Κατά την κατάθεση θα πρέπει ο πελάτης να καταθέσει ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας και τις λοιπές συμφωνίες, προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμό του και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας. Αντίγραφο της κατάθεσης για την πληρωμή της παραγγελίας θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@papadeastools.gr.

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.


Με Μετρητά
Όταν ο πελάτης επιλέξει «παραλαβή από το κατάστημα» μπορεί να εξοφλήσει το συνολικό κόστος της παραγγελίας του και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με μετρητά, στο ταμείο του καταστήματος.

Επιπλέον ο πελάτης μπορεί να επιλέξει να εξοφλήσει το συνολικό κόστος της παραγγελίας του και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση πιστωτικής (Visa, Mastercard, Maestro) είτε χρεωστικής είτε προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως ανεγνωρισμένης Ελληνικής ή αλλοδαπής Τράπεζας, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η εταιρεία μας.

Με αντικαταβολή
Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το συνολικό κόστος της παραγγελίας και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω της δυνατότητας «Πληρωμή με αντικαταβολή», δηλαδή με την καταβολή του οφειλόμενου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη, διανομέα της συνεργαζόμενης εταιρείας courier κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας του στον τόπο παράδοσης που έχει επιλέξει. Σε περίπτωση που για την αγορά ζητείται έκδοση τιμολογίου η αντικαταβολή δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνει το ποσό των 500 ευρώ συνολικά.