Τρόποι Πληρωμής


Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το συνολικό κόστος της παραγγελίας του και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Εθνική Τράπεζα
IBAN: GR5801104090000040900315777

Τράπεζα myPOS
IBAN: BG77INTF40015050869454

Δικαιούχος: PAPADEAS TOOLS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα, θα πρέπει να επιλέξετε τα έξοδα μεταφοράς να είναι δικά σας και να καταθέσετε επιπλέον 4€ από το σύνολο της παραγγελίας σας. Κατά την κατάθεση θα πρέπει ο πελάτης να καταθέσει ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας και τις λοιπές συμφωνίες, προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμό του και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας. Αντίγραφο της κατάθεσης για την πληρωμή της παραγγελίας θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@papadeastools.gr.

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.


Με Μετρητά

Όταν ο πελάτης επιλέξει «παραλαβή από το κατάστημα» μπορεί να εξοφλήσει το συνολικό κόστος της παραγγελίας του και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με μετρητά, στο ταμείο του καταστήματος.

Επιπλέον ο πελάτης μπορεί να επιλέξει να εξοφλήσει το συνολικό κόστος της παραγγελίας του και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση πιστωτικής (Visa, Mastercard, Maestro) είτε χρεωστικής είτε προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως ανεγνωρισμένης Ελληνικής ή αλλοδαπής Τράπεζας, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η εταιρεία μας.

Με αντικαταβολή
Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το συνολικό κόστος της παραγγελίας και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω της δυνατότητας «Πληρωμή με αντικαταβολή», δηλαδή με την καταβολή του οφειλόμενου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη, διανομέα της συνεργαζόμενης εταιρείας courier κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας του στον τόπο παράδοσης που έχει επιλέξει. Σε περίπτωση που για την αγορά ζητείται έκδοση τιμολογίου η αντικαταβολή δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνει το ποσό των 500 ευρώ συνολικά.