Η Εταιρεία μας

Στην μακρόχρονη, ουσιαστική και δημιουργική πορεία της, η εταιρεία ΠΑΠΑΔΕΑΣ διατηρεί ως προτεραιότητα της την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, θέτοντας ως στάνταρ, την αξιοπιστία, την λειτουργικότητα και τις προνομιακές τιμές των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Φιλοσοφία μας ήταν, είναι και θα παραμείνει ο ευχαριστημένος πελάτης.

Για να το πετύχουμε αυτό, παραμένουμε πιστοί στις αξίες και τις αρχές, που μας οδηγούν από το ξεκίνημα μας σε όλη την αλυσίδα καταστημάτων μας.

Στο papadeastools θα βρείτε μια ανεξάντλητη ποικιλία μηχανημάτων και εργαλείων όλων των επωνύμων κατασκευαστών από όλο το κόσμο, δίνοντας σας την δυνατότητα επιλογών και λύσεων που αφορούν την ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ και ΓΕΩΡΓΙΚΗ δραστηριότητά σας καθώς και τις ΟΙΚΙΑΚΕΣ ή από ΧΟΜΠΙ ανάγκες σας.

Σημαντικό «εργαλείο» όμως στις μέρες μας είναι και η τεχνολογία και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει εξέχουσα θέση.

Υπολογιστές, εκτυπωτές, αναλώσιμα, κινητή τηλεφωνία, τηλεοράσεις, συστήματα ασφαλείας και πλήθος άλλων προϊόντων που θα κάνουν την ζωή σας καλύτερη και ευκολότερη συμπληρώνουν την κατηγορία ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

Με κουλτούρα ομάδας, το εξειδικευμένο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, λειτουργεί πάντα με γνώμονα την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σας και αντικειμενικό του σκοπό την εκπλήρωση των αναγκών σας σε όποιο τομέα κι αν δραστηριοποιείστε.

Η αποδοχή, η στήριξη και η εμπιστοσύνη σας σε αυτή την ανοδική μας πορεία, έχουν παγιώσει στην συνείδηση μας την αναγκαιότητα του να προσπαθούμε πάντα ώστε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Όραμα μας είναι, το όνομα ΠΑΠΑΔΕΑΣ να γίνει συνώνυμο... μιας πιο ευχάριστης ζωής!

Παπαδέας Χρήστος
Διευθύνων Σύμβουλος