Τρόποι Αποστολής

Με Courier
Η παράδοση γίνεται συνήθως από 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Στα πλαίσια της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με την εμφάνιση του νέου COVID-19 θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών λόγω των εκτάκτων μέτρων και υπερφόρτωσης των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς.

  • Μέχρι 2kg για εντός πόλης, εντός περιφέρειας, χερσαίοι προορισμοί, νησιωτικοί προορισμοί, το κόστος αποστολής είναι 2,90€. Για δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος αποστολής είναι 4,00€.
  • Μέχρι 5kg για εντός πόλης, εντός περιφέρειας, χερσαίοι προορισμοί, νησιωτικοί προορισμοί, το κόστος αποστολής είναι 4,00€. Για δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος αποστολής είναι 5,00€.
  • Για αποστολές άνω των 5kg για εντός πόλης, εντός περιφέρειας, χερσαίοι προορισμοί, νησιωτικοί προορισμοί και δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος αποστολής θα αυξάνεται κατά 1,00€ / κιλό αντίστοιχα.

Σε περίπτωση επιλογής τρόπου αποστολής με την μέθοδο της αντικαταβολής το επιπλέον κόστος είναι 1,20€.

Για παραγγελίες με συνολικό βάρος μέχρι τα 8 κιλά, θα αποστέλλεται με courier (ACS) στη διεύθυνσή σας. Σε διαφορετική περίπτωση η αποστολή θα πραγματοποιείται με μεταφορική εταιρεία.

Για παραγγελίες άνω των 150€ η αποστολή γίνεται δωρεάν εφ' όσον το βάρος του προϊόντος δεν υπερβαίνει τα 5 κιλά και είναι μικρού όγκου, έτσι ώστε να μην υπάγεται σε ογκοχρέωση.

Τα παραπάνω ισχύουν για οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας (πόλεις, χωριά, νησιά) χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Η παραλαβή των προϊόντων που αποστέλλονται σε δυσπρόσιτες περιοχές γίνεται από το πλησιέστερο ή το κεντρικό κατάστημα courier της περιοχής σας.

 

ΟΓΚΩΔΗ ΔΕΜΑΤΑ
Στα ογκώδη δέματα μετράει το ογκομετρικό βάρος το οποίο υπολογίζετε με τον εξής τρόπο:

ΜΗΚΟΣ(cm) x ΥΨΟΣ(cm) x ΠΛΑΤΟΣ(cm)/5000 = ΒΑΡΟΣ ΣΕ ΚΙΛΑ

 

Με Μεταφορική Εταιρεία
Προϊόντα μεγάλου όγκου ή βάρους άνω των 8 κιλών και εύθραυστα προϊόντα, τα οποία δεν μπορούν να αποσταλούν με courier, αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία σε όλη την Ελλάδα και η παραλαβή τους γίνεται από την πλησιέστερη έδρα της μεταφορικής, που εξυπηρετεί τον πελάτη. Το κόστος εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος των προϊόντων, για το οποίο θα ενημερωθείτε από την εταιρεία μας. Με αυτόν τον τρόπο αποστολής μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής.


Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το κατάστημα στην Τρίοδο Μεσσηνίας, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 15:00. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όταν είναι έτοιμη η παραγγελία σας για να την παραλάβετε. Αν επιθυμείτε να παραλάβετε κάποιο προϊόν από το κατάστημα χωρίς να έχετε κάνει παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα.